Matinkylän uimahallin viat pyritään korjaamaan mahdollisimman pikaisesti

15.3.2023 10.31
Matinkylän uimahalli tammikuussa 2022.
Kuva: Tilapalvelut-liikelaitos.

Tilapalvelut-liikelaitos on saanut runsaasti palautetta kuntalaisilta vuosi sitten käyttöönotetun Matinkylän uimahallin puutteista. Tilapalvelujen johto on tietoinen uimahallissa ilmenneistä ongelmista ja vioista.

Uimahallin urakassa on käynnissä kahden vuoden takuuaika, jonka aikana urakoitsijat vastaavat omalta osaltaan mahdollisten virheiden ja puutteiden korjaamisesta. 5.6.2023 alkavan uimahallin kesäsulun aikana toteutetaan pidempikestoisia korjaustöitä muun muassa pesuhuoneissa ja saunatiloissa. Viikoittaisten lyhyiden huoltokatkojen aikana toteutetaan lähinnä siivouksen laadunseurantaa sekä pienempiä kunnossapitotöitä.

Tilapalvelut tekee jatkuvasti yhteistyötä urakoitsijoiden sekä Espoo kaupungin liikuntapalvelujen kanssa, jotta urakoitsijat korjaisivat uimahallin puutteet mahdollisimman nopeasti.

Tilapalvelut pahoittelee vikojen ja puutteiden aiheuttamaa harmia.

Lisätietoja:

Maija Lehtinen, maija.lehtinen@espoo.fi, toimitusjohtaja, Tilapalvelut-liikelaitos, Espoon kaupunki

 

Matinkylä