Hakeudu nyt mukaan lasten ja nuorten sekä ikäihmisten kulttuuripalveluiden järjestäjäksi

6.2.2023 11.00Päivitetty: 9.2.2023 14.38

Espoon kaupunki hakee monenlaisia toimijoita toteuttamaan kulttuurikasvatuksen toimintamallien Kulttuurikurkkauksen, KULPS -kulttuuripolun, toisen asteen KULPS-kulttuuripolun sekä Kulttuuriketjun ikäihmisille suunnattuja kulttuuripalveluja.

Toimijat valitaan kaksivaiheisen hankinnan kautta:

  1. Ilmoittaudu toimittajarekisteriin. Toimittajarekisteriin ilmoittautuminen on auki 4.2.– 8.3.2023 klo 12.00. Ensimmäisessä vaiheessa ei sitouduta tilausmääriin.
  2. Toisessa vaiheessa toimittajarekisteriin hyväksytyillä palveluntuottajilla on mahdollisuus saada tarjouspyyntöjä ja tarjota kulttuurikasvatuksen kohderyhmille ja ikäihmisille suunnattuja palveluita. Tarjouspyynnöt palvelujen järjestämiseksi tullaan lähettämään jatkossa ainoastaan toimittajarekisteriin hyväksytyille.

Ilmoittaudu rekisteriin

Toimittajarekisteriin voi ilmoittautua 4.2.– 8.3.2023 klo 12.00. Ilmoittautuminen tehdään osallistumispyynnön kautta Hankintailmoitukset.fi-sivustolla www.hilma.fi(ulkoinen linkki). Linkin takaa avautuu lomake, joka toimijan on täytettävä. Tutustu huolellisesti osallistumispyyntöön ja sen vaatimuksiin. Pyyntö on julkaistu ainoastaan suomeksi. 

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä nyt, jos haluat tarjota kulttuuripalveluita Kulttuurikurkkauksen, KULPS-kulttuuripolkujen tai Kulttuuriketjun toimintaan. Rekisteri avataan uusille toimijoille aikaisintaan vuoden kuluttua. Toimittajarekisterissä mukana olo ei velvoita palveluntuottajaa vastaamaan tarjouspyyntöihin, eikä Espoon kaupunki sitoudu tiettyihin tilausmääriin.

Osallistumispyynnön ollessa auki hankintaan liittyvät kysymykset tulee jättää Tarjouspalvelu-portaalin kautta tai lähettää hankintakeskukseen hankinta@espoo.fi. Kysymyksiin vastataan keskitetysti osallistumispyynnön kysymys-vastaus-vaiheessa. Lisätietokysymykset tulee jättää 16.2.2023 klo 12.00 mennessä.

Apua hakemiseen

Pääkaupunkiseudun Yrittäjien hankinta-asiamies Pentti Komssi antaa maksutonta neuvontaa ja apua osallistumishakemuksen tekoon liittyvissä teknisissä kysymyksissä: puh. +358 44 3432045, pentti.komssi@yrittajat.fi.

Osallistumishakemuksen tekemistä ja jättämistä dynaamiseen toimittajarekisteriin Tarjouspalvelu-portaalia koskevissa tietoteknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa tulee olla yhteydessä Tarjouspalvelu-portaalin tukeen, puh. +358 20 7661077, tuki@cloudia.fi.

Tavoitteena monipuoliset ja laadukkaat sisällöt

Lasten ja nuorten sekä ikäihmisten kulttuuripalveluiden hankintamalli muuttuu. Tarkoituksena on tehostaa julkisten varojen käyttöä ja edistää laadukkaiden, innovatiivisten ja kestävien hankintojen tekemistä. Lisäksi hankintamalli mahdollistaa, että yhteisöt ja yritykset voivat tasavertaisesti osallistua kulttuurikasvatuksen ja ikäihmisten kulttuuripalveluiden tuottamiseen. Toimittajarekisterin avulla voimme jatkossa tarjota lapsille, nuorille sekä ikäihmisille entistä monipuolisempia ja laadukkaampia palvelusisältöjä. 

Koko Espoo