Kaipaatko apua verkkopalveluiden tai digitaalisten laitteiden käyttämiseen?

31.1.2023 7.34Päivitetty: 22.2.2023 14.26

Espoossa saat digitukea usealta eri toimijalta. Nyt voit myös varata ajan henkilökohtaiseen opastukseen, joka voidaan pitää etänä, puhelimitse tai paikan päällä Espoo-infossa.

Eija löysi tiensä henkilökohtaiseen digitukineuvontaan etsimällä tietoa netistä. Hakukone ohjasi Espoon kaupungin sivuille, josta löytyi digituen ajanvarauspyyntö-lomake. Pyynnön perusteella Eijalle varattiin henkilökohtainen neuvonta-aika Espoonlahden Espoo-infoon.

Henkilökohtaisessa neuvonnassa käytiin läpi tietokoneen ja kännykän käyttöä. Yhdessä palveluneuvojan kanssa Eija opetteli tiedostojen liittämistä hakemukseen, vahvaa tunnistautumista, tiedostojen tallentamista ja poistoa, omakuvan eli selfien ottamista, asetuksien muuttamista ja muita ongelmakohtia, joita keskustelussa tuli ilmi.

”Älyttömän hyvä palvelu, täysi kymppi.  Rauhallisessa ympäristössä ongelma saatiin selvitettyä, ja neuvoja osasi opettaa hyvin selkokielisesti. Tunti vierähti nopeasti”, kehuu Eija saamansa palvelua.

”Neuvonnasta jäi minullekin todella hyvä mieli. Saimme helpotettua Eijan arkea selvittämällä useamman pienen ongelman, jota hän oli pitkään miettinyt”, iloitsee palveluneuvoja Jenni.

”Palvelut digitalisoituvat kovaa vauhtia ja uusia asioita täytyy jatkuvasti opetella. Opastamme digituessa laitteiden ja palveluiden itsenäiseen ja turvalliseen käyttöön. Meidän kanssamme voi myös kokeilla rohkeasti, sekin on tärkeä osa uusien taitojen opettelua.”

Espoossa saat digitukea usealta eri toimijalta, kuten kaupungin asiointipisteistä, kirjastoista, työväenopistosta sekä eri järjestöistä ja yhdistyksistä. Lisäksi kukin viranomainen auttaa sinua omien verkkopalveluidensa käytössä.

Lue lisää Espoon digituesta(ulkoinen linkki)

Eija sai palveluneuvoja Jenniltä henkilökohtaista digitukea Espoonlahden Espoo-infossa.
  • Asiointi
  • Verkkoasiointi
  • Tukea arkeen