Huputetut roska-astiat

23.1.2023 9.00Päivitetty: 23.1.2023 9.36
Roska-astia on suljettu sinisellä muovilla.
Ulkoilureittien varsilla voi nähdä huputettuja roskiksia.Kuva: Anna Murtoniemi-Laine

Huputamme talvikaudella roska-astioita ulkoilureittien ja latujen varsilla. Tyhjennyskierrokset hidastuvat talvella, koska osa kunnossapitomme työntekijöistä on lumitöissä. Työtä hidastaa myös se, että roska-astioita joudutaan kaivamaan lumivallien takaa.

Huputettavat astiat sijaitsevat pääsääntöisesti sellaisten ulkoilureittien ja hiihtolatujen varsilla, joita ei aurata yhtä säännöllisesti kuin katualueita. Säätilasta riippuen huput peittävät roska-astioita marraskuusta maaliskuun loppuun saakka.

Pyydämme ystävällisesti kuljettamaan roskat seuraavaan avoinna olevaan roska-astiaan. Huputettujen roska-astioiden ympäristöjä emme kaikissa kohteissa pääse talvikaudella siivoamaan.

Toivomme kuntalaisilta kärsivällisyyttä.

Koko Espoo