Espoon kaupunki järjestää infotilaisuuden liittyen Espoon harrastuspolun hankintaan 19.1. 

11.1.2023 12.38Päivitetty: 12.1.2023 13.39

Espoon harrastuspolku järjestää matalan kynnyksen harrastustoimintaa 3–9.-luokkalaisille oppilaille kouluilla, niiden läheisyydessä sekä etäyhteydellä koulupäivien yhteydessä. Infotilaisuudessa 19.1.2023 kerromme, miten voit hakea Espoon harrastuspolun palveluntarjoajaksi sekä miten hankinta etenee.

Espoon kaupunki on perustanut dynaamisen toimittajarekisterin palveluntarjoajista, jotka tuottavat harrastussisältöjä Espoon harrastuspolulle. Hankinta toteutetaan kaksivaiheisen kilpailutuksen kautta. Dynaaminen toimittajarekisteri avataan helmi-maaliskuussa 2023 uusille palveluntuottajille. Mikäli et ole vielä mukana Espoon harrastuspolun toimittajarekisterissä, niin tule linjoille sitä ennen 19.1.2023 klo 10.00–11.00 infotilaisuuteen kuulemaan, miten pääset Espoon harrastuspolun palveluntarjoajaksi tuottamaan maksuttomia harrastuksia espoolaisille lapsille ja nuorille.  

Espoon harrastuspolulla pääset osaksi palvelutuottajien verkostoa, saat omalle toiminnallesi näkyvyyttä, uusia harrastajia sekä korvauksen tekemästäsi työstä.  

Lisätietoa Espoon harrastuspolusta löydät verkkosivulta.   

Infotilaisuus palveluntarjoajiksi haluaville   

Tervetuloa infotilaisuuteen 19.1.2023 klo 10.00–11.00 Teamsiin. Osallistumislinkki lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille. 

Linkki ilmoittautumislomakkeelle.(ulkoinen linkki) 

Tilaisuus tallennetaan, ja tallennelinkki jaetaan ilmoittautuneille. 

Infotilaisuudessa kerrotaan, kuinka Espoon harrastuspolun palveluntarjoajaksi voi hakea sekä miten hankinta etenee. Erityisasiantuntija Taiju Kiesilä esittelee Espoon harrastuspolkua ja erityisasiantuntija Elina Railamaa hankintamenettelyä. Vastaamme myös ennakkoon lähetettyihin sekä tilaisuuden aikana herääviin kysymyksiin. Jos sinulla herää kysyttävää, voit lähettää kysymyksen sähköpostitse harrastuspolku@espoo.fi   

Infotilaisuus järjestetään suomeksi.  

Harrastamisen Suomen malli   

Espoon harrastuspolku toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön koordinoimaa harrastamisen Suomen mallia Espoossa.   

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastusvalikoimaa ja tarjontaa järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen. Toimintamalli suunnitellaan, rakennetaan ja kokeillaan yhdessä harrastuksia tuottavien tahojen kanssa.   

Harrastamisen Suomen mallin sivustolta(ulkoinen linkki)  löytyy paljon hyödyllistä tietoa palveluntarjoajille. 

Koko Espoo