Turvallisempia kulttuurikokemuksia kaikille - Espoo selvittää asukkaiden kokemuksia tapahtumista ja kulttuuripalveluista

21.11.2022 12.30
Henkilö lukee kirjaa Lippulaivan kirjastossa.
Kuva: Alessia Omeri

Me Espoon kulttuuripalveluissa haluamme, että Espoon kaupungin kulttuuritilat ja kulttuuripalvelut ovat turvallisia. Kehitämme tilojen ja palveluiden turvallisuutta, koska haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme yhdenvertaisesti.

Auta meitä kehittämään kulttuuripalveluiden turvallisuutta ja vastaa kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5–10 minuuttia. Voit vastata kyselyyn 2. joulukuuta kello 12.00 asti. Sinun mielipiteesi ja kokemuksesi ovat meille tärkeitä. Niiden avulla voimme kehittää palveluitamme oikeaan suuntaan. Vastaukset ovat luottamuksellisia.

Käytämme kyselyn tuloksia, kun kehitämme Espoon kulttuuripalveluiden turvallisemman tilan periaatteita eli ohjetta, joka kertoo, miten ihmisten kannattaa olla, jotta tapahtumissa ja tiloissa on turvallista olla. Espoon kulttuuripalvelun turvallisemman tilan ohje valmistuu keväällä 2023.

Keräämme asukkaiden ja asiakkaiden ajatuksia ja kokemuksia myös ryhmähaastatteluissa sekä työpajoissa.
Haluatko osallistua tämän kysely lisäksi myös ryhmähaastatteluun tai työpajoihin? Ilmoittaudu haastatteluun tai työpajoihin kyselyn lopussa.

Aloita kysely ja paina tätä linkkiä.(ulkoinen linkki)