Espoon keskuksen perhekeskuksen sateenkaariolennot saivat nimet

21.11.2022 8.37

Kuvanveistäjä Jasmin Anoschkinin uusi leikkisä teos Satunnaislajikkeiden synty sijaitsee perhekeskuksen korkeassa aulassa. Perhekeskukselle tilattu teos edustaa edustaa eri lajien yhteiseloa. Taiteen avulla pyritään tuomaan iloa tiloissa asioiville ja työskenteleville ihmisille

Espoon keskuksen perhekeskuksen teos kuuluu EMMA − Espoon modernin taiteen museon kokoelmaan. Taidetta on sijoiteltu perhekeskuksen jokaiseen kerrokseen. Perhekeskuksen aulassa sijaitsevan taiteilija Anoschkinin sateenkaariteos koostuu useasta olennosta sateenkaariliukumäellä.

Sateenkaariteoksen kolmelle olennolle etsittiin puuttuvia nimiä nimiehdotusten avulla. Nimiehdotuksia sai jättää perhekeskuksessa syyskuun avoimista ovista lähtien marraskuun alkuun. Ehdotuksia tuli yhteensä 45 kappaletta. Kiitos kaikille nimiehdotuksia antaneille!

Kolmen sateenkaariolennon nimet ovat Dino Onni-Isabel, Greippi Pallokorva ja Jaderaita Sydänpää. Kuvanveistäjä Anoschkinin valitsi ehdotusten joukosta nimet yhdistelemällä eri nimiehdotuksia. Muut hahmot kuvanveistäjä on nimennyt aiemmin. EMMAn haastatteluvideolla taiteilija Anoschkin kertoo teoksestaan(ulkoinen linkki) Satunnaislajikkeiden synty (2022) ja muiden hahmojen nimet!

Tervetuloa vierailemaan Espoon keskuksen perhekeskuksessa, katsomaan taidetta ja vierailemaan palveluissa. Perhekeskuksen aulassa on muun muassa infopiste, kohtaamispaikka, asiakkaiden odotustila ja lasten leikkialue.

Kolmen sateenkaariolennon nimet ovat Dino Onni-Isabel, Greippi Pallokorva ja Jaderaita Sydänpää.
  • Perhekeskus