Vaarallisen jätteen keräysauto kiertää Espoossa syyskuussa

2.9.2022 9.15Päivitetty: 2.9.2022 9.47
Keräysauton kyljen kuvituksessa on esimerkkejä vaarallisesta jätteestä.Kuva: HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY järjestää syyskuussa ylimääräisen vaarallisen jätteen keräyskierroksen Espoossa. Keräysauto kiertää 5.–20.9. pysähtyen 40 eri paikassa. Tarkat aikataulut ja pysähdyspaikat löytyvät täältä.(ulkoinen linkki) 

Keräyksen ideana on tuoda kierrätysmahdollisuus alueille, joilla ei ole pysyvästi vaarallisen jätteen keräystä. Vaarallista jätettä ovat esimerkiksi maalit, siivouskemikaalit, loisteputket, energiansäästölamput, aerosolit ja kynsilakat. Lue lisää vaarallisesta jätteestä(ulkoinen linkki) 

Vaarallista jätettä ei saa heittää roskakoriin tai kaataa viemäriin.  

Koko Espoo