Ehdota yrityksesi palvelua tai tuotetta vihreän siirtymän demonstraatioksi

2.9.2022 13.18Päivitetty: 9.9.2022 7.31
Kaksi henkilöä tietokoneen äärellä katsovat toisiinsa hymyillen
Kuva: Johanna Taskinen

Onko yritykselläsi tuote tai palvelu, joka säästää luonnonvaroja, vähentää kasvihuonekaasupäästöjä tai lisää luonnon monimuotoisuutta? Ehdota tuotetta tai palvelua vihreän siirtymän demonstraatioksi ja pääset kehittämään sitä yhdessä Espoon kaupungin kanssa.

Ehdottamasi demonstraatio voi olla vasta idea tai kehittämistyö voi olla jo pitkällä. Tärkeää on, että tuote tai palvelu hyötyisi siitä, että sitä voidaan kokeilla aidossa ympäristössä.  

Demonstraatiot valitaan kilpailutuksen kautta ja kaupunki hankkii ne palveluna. Kilpailutus avataan syyskuussa 2022 ja demonstraation pitää olla valmis ja tulosten raportoituna toukokuussa 2023. Demonstraatioiden hinta saa olla korkeintaan 15 000 € (+ alv).  

Vihreän siirtymän demonstraatio voi liittyä digitalisaatioon, liikenteeseen, energiaan, kaupunkikehittämiseen, kiertotalouteen tai luonnon monimuotoisuuteen. Tärkeää on, että tuotteella tai palvelulla edistetään vihreää siirtymää eli sen avulla voidaan lisätä uusia työpaikkoja ja yritysten liikevaihtoa sekä kytkeä taloudellista kasvua irti luonnonvarojen käytöstä.  

Vihreän siirtymän demonstraatioiden kilpailutuksen infotilaisuus 

Tiistaina 13.9. klo 14.30–15.30 Design Factoryn Studiossa, Betonimiehenkuja 5 C. Tilaisuuden aluksi kahvitarjoilu klo 14. 

Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuteen ilmoittautumislomakkeella (ulkoinen linkki)viimeistään 12.9.  

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Etälinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.  

Ehdotus demonstraatioksi jätetään Cloudiassa(ulkoinen linkki).  26.09. klo 15.00 mennessä.

Vihreän siirtymän demonstraatio on osa Kestävän kasvun kehitysympäristöjen toteutuspolku hanketta. Hankkeen toteuttavat Espoon kaupunki, Valtion teknillinen tutkimuslaitos (VTT), Aalto-yliopisto ja Omnia ja se rahoitetaan Euroopan Unionin REACT-EU EAKR-rahoituksella, joka on osa Euroopan Unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. 
  • Kestävä kehitys
  • Yrittäjyys
  • Ilmasto
Koko Espoo