Senioripaku yhdistää – kausi käynnistyi Suvelassa

10.5.2022 10.09Päivitetty: 24.10.2022 12.15
Laurean opiskelijat ohjaavat ikäihmisten liikuntahetkeä Senioripakun edessä.
Kuva: Mariina Kortesmäki

Senioripakun kausi alkoi Suvelan asukaspuistossa järjestetyllä tapahtumalla 5.5. Paikalla olleet seniorit kokivat Senioripakun idean tervetulleeksi ja olivat iloisia sen tuomista palveluista. 

Senioripakun kausi alkoi Suvelan asukaspuistossa järjestetyllä tapahtumalla 5.5. Ohjelmaan kuului ohjattua liikuntaa, Teatteri Osiriksen Loiske Ensemblen esitys sekä neuvontaa vanhustenpalveluista. 

Paikalle saapui senioreita, asukaspuiston toimintaan osallistuvia lapsia ja Hyvinvoiva Espoo -hankkeen osallisia. Seniorineuvonta Nestorin palveluohjaaja vastasi ikäihmisten kysymyksiin ja Laurean fysioterapeuttiopiskelijat ohjasivat kaksi yhteistä liikuntahetkeä. Lisäksi paikan päällä pelattiin pihapelejä ja jaettiin mukavia keskusteluhetkiä osallistujien kesken. Paikalla olleet seniorit kokivat Senioripakun idean todella tervetulleeksi ja olivat iloisia sen tuomista palveluista. 

Lopuksi kaikki kokoontuivat Suvelan kappelin sisätiloihin katsomaan Teatteri Osiriksen Loiske Ensamblen esityksen Vahva ja hellä, jonka sisältö yhdistää sukupolvet kohtaamaan toisensa ja kutsuu katsojiaan osallistumaan esitykseen kiehtovalla tavalla. Esitys teki suuren vaikutuksen läsnäolijoihin, ja Senioripakun tavoite yhdistää ihmisiä ja luoda kohtaamisia täyttyi odotetulla tavalla. 

Senioripakun tulevat pysäkit päivitetään kuukausittain verkkosivuille, josta voit lukea lisää Senioripakun toiminnasta.

Espoon keskus