Matinkylän uimahalli aukeaa maanantaina 4.4.2022

21.3.2022 10.36Päivitetty: 21.3.2022 11.28

Matinkylän uusi uimahalli avataan yleisölle maanantaiaamuna 4. huhtikuuta kello 6. Avajaispäivää juhlistetaan kakkutarjoiluin ja ilmapalloin. Uimaan ja kuntosalille pääsee heti hallin auetessa.

Uutuuttaan hohtava Matinkylän uimahalli sijaitsee Kauppakeskus Ison Omenan vieressä, osoitteessa Tynnyritie 6. Uimahallissa on kahdeksanratainen 50 metrin allas, kylmävesiallas, opetusallas, lasten kahluuallas sekä monitoimiallas, jossa on hierovat poreet.

Liikuntarajoitteiset kuntoilijat on huomioitu erilaisin esteettömin ratkaisuin. Erityisryhmille on muun muassa kaksi isoa ja kaksi pienempää pukeutumis- ja peseytymistilaa sekä esteetön sauna. Myös opaskoirille on omat tilansa.

Matinkylän uimahallin kuntosalille on oma sisäänkäynti sekä erilliset puku- ja pesutilat. Kuntosalille pääseekin nyt kuntosalirannekkeella, ilman erillistä uimahallimaksua.  Uimahallilla on myös liikuntasali, jossa tullaan järjestämään ohjattua liikuntaa.

Uimahalliin pääsee hyvin joukkoliikenteellä. Autolla tulevat voivat jättää autonsa maksulliseen parkkihalliin, jonne ajetaan Ison Omenan parkkihallin Suomenlahdentien sisäänkäynnistä. Uimahallin edustalla on pysähtymispaikat saattoliikenteelle sekä kaksi invapaikkaa.

Tervetuloa uimaan!

Matinkylän uimahalli
Uimahallihinnasto

Lue lisää Matinkylän uimahallin teknisistä ratkaisuista: Matinkylän uimahalli on valmistunut - Espoon uusin uimahalli hyödyntää lämmityksessä uusiutuvia energiamuotoja

Matinkylä