Matinkylän uimahallin liikuntaryhmät ja -kurssit on julkaistu

4.3.2022 9.42Päivitetty: 21.3.2022 11.14

Matinkylän uuden uimahallin kevät- ja kesäkauden ohjatut liikuntapalvelut ovat selailtavissa sivulla espoo.fi/ohjattuliikunta ke 9.3. klo 12 alkaen.

Tarjolla muun muassa kertamaksuvesijumppaa, kuntosalin laiteopastusta,+68 sporttiklubi ja sovellettua uintia. Ainoastaan sovellettuihin uintiryhmiin tulee ilmoittautua etukäteen, muihin voi osallistua ilmoittautumatta. Ilmoittautuminen sovellettuihin uintryhmiin alkaa 21.3.2022.

Kertamaksuvesijumppaan tarvittavan poletin voi ostaa uimahallin kassalta, Poletin hinta on 2,50 €.  Poletteja voi ostaa vain yhden yhtä uimahallikäyntiä kohden.Polettien myynti alkaa tuntia ennen ryhmän alkua. +68 sporttirannekkeella poletin saa kassalta maksutta. Ryhmiin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjattua vesijumppaa tullaan tarjoamaan mahdollisesti myös virtuaalisena.

Matinkylän uimahallin auettua Olarin uimahallissa järjestetään vesijumppaa perjantaisin. 

ja vesijumpparyhmät ovat selailtavissa netissä espoo.fi/ohjattuliikunta ke 9.3. klo 12 alkaen. Ilmoittautumisia etukäteen vaativia vesijumppaliikuntakurssiryhmiä on kaksi +68 senioreille ja niihin voi ilmoittautua netissä espoo.fi/ohjattuliikunta ke 21.3. klo 12 alkaen.

Pe 8.4. alkaen Olarissa on perjantaisin tarjolla myös kertamaksuvesijumppa (uimarannekkeella).

Syyskauden ohjatut liikuntapalvelut julkaistaan juhannusviikolla.

Matinkylä