Opiskeluterveydenhuollon palveluja tarjolla kohdennetusti kevään aikana

4.1.2022 7.32

Espoon opiskeluterveydenhuolto osallistuu edelleen kevätlukukautena koronasta johtuviin kriittisiin terveydenhoitotehtäviin, kuten koronarokotuksiin. Tammi-helmikuussa opiskeluterveydenhoitajia tarvitaan koronarokotuspisteillä, ja ovat siksi poissa oppilaitoksista useampia päiviä alkuvuodesta. Vastaanottoajat voivat valitettavasti mennä useamman viikon päähän.

Huomioittehan, että terveystarkastuksiin ja muihin käynteihin ei kevään aikana lähtökohtaisesti tule erillistä kutsua.

Kevätlukukaudella 2022 tarjoamme palveluja erityisesti opiskelijoille, joilla on huolta ja tuen tarvetta. Jos opiskelijalla itsellään tai läheisillä herää huoli terveyden ja hyvinvoinnin tai opiskelukyvyn suhteen, olkaa yhteydessä oman oppilaitoksen terveydenhoitajaan.

Opiskelijat, ja tarvittaessa myös huoltajat, voivat osallistua terveydenhoitajan tapaamiseen etävastaanoton kautta. Etävastaanottoon ohjeet saatte omalta terveydenhoitajalta.

Opiskelijat voivat tarvittaessa, minkä tahansa asian tiimoilta, tulla tapaamaan terveydenhoitajaa koulupäivän aikana avovastaanottoajalla, jonka ajankohdasta on tiedote oman koulun Wilmassa/ nettisivulla.

Ajanvaraus oman oppilaitoksen terveydenhoitajalle

Äkilliset ja pitkäaikaissairaudet sekä reseptien uusinnat ja matkailijoiden rokotukset hoidetaan terveysasemilla.

Lisätietoa

  • Opiskeluterveydenhuolto