Kalajärven palvelutori jatkaa palvelutorimallilla

Julkaistu: 10.1.2022 8.25

Kalajärven palvelutori jatkaa palvelutorimallilla myös kaksivuotisen kokeiluvaiheen päätteeksi (2020-2021) kaupungin johtoryhmän päätöksen mukaisesti. Tuoreen asiakaskyselyn mukaan palvelutorimalli on tuonut paljon iloa alueen asukkaille. Monipuolisia lähipalveluja, tilavarausmahdollisuuksia ja talon pidentyneitä aukioloja arvostetaan. Talossa toimii tällä hetkellä kuusi kaupungin yksikköä sekä yksi ravintolayrittäjä.

Jatkossa palvelutoritoimintaa tarkastellaan suhteessa Kalajärven koulun rakentamiseen ja Taloudellisesti Kestävä Espoo -ohjelmaan. Päivityksiä konseptiin voi tulla näiden asioiden edetessä.

Palvelutorimalli tarjoaa Kalajärven Ruskatalolla neljä kuntalaistilaa, joissa asukkaat ja paikalliset toimijat voivat kokoontua sekä järjestää toimintaa. Kalajärven koululaiset käyttävät yhtä salia ruokailutilanaan koulun remontin aikana. Palvelutorikonseptiin ei ole Kalajärvellä erikseen palkattu omaa henkilökuntaa, vaan yhteistyötä ja koordinointia tehdään omien toimien ohella. Kustannuksia syntyy lähinnä pidemmät aukiolot mahdollistavasta vartioinnista ja välttämättömistä hankinnoista.

Espoossa on tällä hetkellä kaksi palvelutoria: Ison Omenan palvelutori ja Kalajärven palvelutori. Palvelutorit tarjoavat palveluja asiakkaille yhdessä paikassa laadukkaasti ja joustavasti. Tavoitteena on helpottaa asiakkaan arkea.

Linkki Kalajärven palvelutorin palveluihin: https://www.espoo.fi/fi/espoon-kaupunki/palvelutorit/kalajarven-palvelutorin-palvelut(ulkoinen linkki)

  • Asiointi
  • Palvelutorit
Kalajärvi