Ilmoittaudu Kiertotalouden ensiaskeleet pk-yrityksille -webinaarisarjaan

Julkaistu: 25.1.2022 11.36Päivitetty: 25.1.2022 14.35

Kiinnostaako kestävä liiketoiminta yritystäsi? Tunnetko kiertotalouden liiketoimintamallit ja tiedätkö, mitä mahdollisuuksia kiertotalous voisi tuoda liiketoiminnallesi? Circular Economy Goes East and West -hanke tarjoaa tietoa ja tukea pk-yrityksille, jotka ovat ottamassa ensimmäisiä askeleitaan kohti kiertotalouspohjaista kestävämpää liiketoimintaa.

Ilmoittaudu helmi-maaliskuun 2022 maksuttomaan webinaarisarjaan

Toimimalla nopeasti varmistat paikkasi!

Puhujina ja yrityssparraajina ovat mm. tietokirjailija ja yrittäjä Antti Sekki, tutkijatohtori Olli Sahimaa ja Sato Oy:n vastuullisuusasiantuntija Tiina Lehti. PK-yritysten rahoitusmahdollisuuksista kertoo Anni Ylismäki Nordeasta ja Ekokompassia esittelee toimitusjohtaja Heidi Salonen.

Kiertotalouden mahdollisuudet Espoossa

Kiertotalouden keskeisenä tavoitteena on käyttää luonnonvaroja kestävästi, jolloin hukkaa tai jätettä syntyy hyvin vähän. Kiertotaloudessa on valtava liiketoimintapotentiaali ja edistämme uusien ratkaisujen syntymistä myös Espoossa. Lisätietoa Espoon kestävän kehityksen ja kiertotalouden projekteista löydät Kestävän kehityksen osaamiskeskuksen sivuilta. Tule mukaan kehittämään Espoosta kiertotalouden edelläkävijää!

  • Kestävä kehitys
  • Yrittäjyys