Espoo Catering esittelee: Joulun paras cookie-resepti
2.12.2021 6.49Päivitetty: 3.12.2021 8.02
Tuotekehittäjämme Villen intohimona on uusien reseptien kehittäminen ja yllä olevassa kuvassa näkyy tämän tunteen palon konkreettinen tulos.
Jos sokerihammasta kolottaa, niin tässä on varma lääke siihen:
Jouluinen vihreä kuula & valkosuklaa -cookie
Ainekset
- 225 g voita
- 4 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 5,5 dl vehnäjauhoja
- 0,5 tl suolaa
- 2,5 tl ruokasoodaa
- 200 g valkosuklaata
- 260 g Vihreä Kuula -marmeladeja
Toimintaohjeet
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa tasaiseksi.
- Sekoita vehnäjauhot, ruokasooda ja suola keskenään. Lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
- Leikkaa valkosuklaa pieniksi paloiksi. Leikkaa vihreät kuulat paloiksi. Sekoita molemmat taikinaan.
- Jaa taikina pellille tasaisina kekoina. Taikinasta tulee noin 28-30 keksiä.
- Paista 170 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Herkullista joulunodotusta!
- Ateriapalvelut