Pasi Timo on valittu ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen johtajaksi

11.10.2021 12.24Päivitetty: 12.10.2021 12.21
Pasi Timo aloittaa ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen johtajana.

Espoon kaupunginhallitus on valinnut ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen johtajaksi diplomi-insinööri Pasi Timon. Timo työskentelee tällä hetkellä ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen vt. johtajana. Tätä ennen hän on toiminut joulukuusta 2019 saakka vs. rakennusvalvontajohtajana Espoon rakennusvalvontakeskuksessa, joka yhdistyi elokuussa osaksi uutta ympäristö- ja rakennusvalvontakeskusta. Ennen Espoota Timo on toiminut rakennusvalvonnan tehtävissä Vantaalla. 

Kaupungin organisaatiouudistuksessa entiset ympäristökeskus, rakennusvalvontakeskus ja ympäristöterveys yhdistyivät ympäristö- ja rakennusvalvontakeskukseksi, joka on osa kaupunkiympäristön toimialaa. Uudessa keskuksessa on noin 120 työntekijää. 

Ympäristö- ja rakennusvalvontajohtaja vastaa uuden tulosyksikön toiminnasta, taloudesta, henkilöstövoimavarasta ja asiakkuuksien hallinnasta sekä asiakaspalvelun kehittämisestä. 

Hakijoita virkaan oli yhteensä kymmenen. 

  • Töissä Espoolla