Länsi-Uusimaa hakee hyvinvointialueen käynnistysvaiheen ICT-rahoitusta

Julkaistu: 29.9.2021 12.28

Hyvinvointialueiden käynnistysvaiheen tietojenkäsittelyn sekä tieto- ja viestintätekniikan (ICT) muutoskustannuksiin voi hakea STM:n rahoitusta nopeutetulla aikataululla. Haku on käynnissä 24.9.–22.10.2021. Kullekin hakijalle myönnetään enintään yhden miljoonan euron rahoitus.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin päätti hakea käynnistysvaiheen nopeutetun haun ICT-rahoitusta 1 miljoonaa euroa. Samalla merkittiin tiedoksi hyvinvointialueen valmisteluun liittyvä muu rahoituskokonaisuus.

Lisäksi päätettiin hyvinvointialueen poliittisen seurantaryhmän palkkio- ja matkustussäännöstä. Kuntien Tiera Oy:n osakkeiden hankinta jätettiin pöydälle.

Kokousaineisto 29.9.2021(ulkoinen linkki)

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue(ulkoinen linkki)

 

  • Hyvinvointialue