Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelujohtajien rekrytointi alkaa pian

10.9.2021 13.20Päivitetty: 13.9.2021 11.50
Värikäs kartta.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin päätti käynnistää valmistelujohtajien rekrytoinnin.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin päätti käynnistää valmistelujohtajien rekrytoinnin. Määräajaksi rekrytoitavat valmistelujohtajat vastaavat hyvinvointialueen toiminnan turvallisesta käynnistämisestä ja hyvinvointialueen tuloksellisen toiminnan edellytyksistä.

Ohjaus- ja tukipalveluprosessien valmistelujohtajien (talous, henkilöstö, ICT ja digi, hallinto, hankinta, tukipalvelut, viestintä ja osallisuus) sekä pelastustoimen valmistelujohtajan rekrytointi käynnistetään mahdollisimman pian. Sote-palvelujen valmistelujohtajien rekrytointia valmistellaan ja näiden rekrytointien käynnistämisestä päätetään myöhemmin.

Kokouksessa käsitellyt asiat päätettiin esitysten mukaan.

  • Hyvinvointialue
  • LU-sote