Henkilöstömuutoksia kulttuurin tulosyksikössä

Julkaistu: 1.9.2021 13.26Päivitetty: 2.9.2021 13.44

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripäälliköksi (vs.) on valittu FT Mari Hatakka. Tapahtuma- ja kulttuuripäällikkönä Hatakka vastaa Espoon kulttuuritalojen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Hatakka aloittaa työssään 1.9.2021 ja toimii Lea Rintalan sijaisena vuoden 2023 loppuun saakka.

Rintala puolestaan aloittaa 1.9. KulttuuriTapiolan ja kaupunkitapahtumien projektipäällikkönä. Hänen vastuullaan ovat mm. käyttäjänäkökulman edustaminen Kulttuurikeskuksen perusparannus- ja laajennushankkeessa, WeeGeen kehittäminen, Espoo-päivä sekä Espoo 50 -juhlavuosi.

Espoon kirjastopalveluiden johtajana toimii 1.9. alkaen Ritva Nyberg. Nybergillä on vankka Helmet-kirjastojen tuntemus, ja hän on tehnyt vuosien varrella paljon yhteistyötä espoolaisten kanssa työskennellessään Vantaan kaupunginkirjastossa lähes 25 vuotta eri tehtävissä.