Näin Espoon kulttuuri- ja liikuntapalvelut ovat avoinna 20.8. alkaen

18.8.2021 7.45
Lapset piirtävät asfalttiin väriliiduilla kukkakuvioita.
Kuva: Jussi Hellsten

Espoon liikuntatilat, kirjastot ja museot ovat avoinna. Harrastustoiminta käynnistyy rajoitukset huomioon ottaen. Tapahtumia järjestetään rajoitusten puitteissa.

Kulttuuri: Espoon kirjastot ja museot ovat avoinna, tapahtumia järjestetään rajoitusten puitteissa

Kirjastot

Kaupunginmuseo

Kulttuuritalot ja tapahtumat

Tapiola Sinfonietta

Kulttuurin harrastustoiminta

  • Harrastustoiminta käynnistyy rajoitukset huomioon ottaen. Taiteen perusopetuksen toimijoita ja muita kulttuurin harrastustoimijoita on ohjeistettu toimimaan AVIn linjausten mukaisesti. Toimijoiden on varmistettava, ettei asiakastiloissa synny lähikontakteja, ja lähikontaktien estämisestä on tehtävä kirjallinen suunnitelma, joka on esillä tilassa. Muuten noudatetaan jo viime keväästä voimassa olleita turvallisuusohjeita mm. kasvomaskien käytöstä ja hygieniaohjeistuksista.

Liikunta: liikuntatilat ovat avoinna, harrastustoiminta jatkuu

Liikuntatilat pysyvät auki ja kaikkia lajeja voi edelleen harrastaa. Myös kilpailutoiminta (pelit, kilpailut, turnaukset) voi jatkua. Toiminnan järjestäjien tulee huolehtia siitä, että toimintaa toteutetaan turvallisesti, rajoitukset huomioon ottaen.

Kaupungin liikuntapalveluiden liikuntaryhmät ja -kurssit

  • Ohjatut liikuntaryhmät ja -kurssit käynnistyvät aikataulujen mukaisesti. Osallistujamääriä rajoitetaan, jotta toiminta voidaan järjestää turvallisesti. Sisäliikuntatiloissa osallistujia voi olla enintään 25 henkilöä ja ulkotiloissa enintään 50 henkilöä. Pienemmissä sisäliikuntatiloissa ryhmäkoko mitoitetaan tilan mukaan.
  • Ryhmien ja kurssien aikataulut löytyvät osoitteesta espoo.fi/ohjattuliikunta.

Liikuntatilat ja -paikat

Kaikki kaupungin liikuntatilat ja -paikat pidetään avoinna. Tiloihin voidaan ottaa puolet normaalista maksimikävijämäärästä.

Uimahallit

Kuntosalit ja muut liikuntatilat

Palvelutorit

  • Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorien kokous-, etätyö- ja ryhmätiloja voi varata enintään puolelle kunkin tilan normaalista maksimikävijämäärästä. Maksimihenkilömäärä myös isoissa tiloissa on 25. Huolehdithan siitä, että turvavälit on mahdollista säilyttää.
  • Koronavirus