Näyttelykeskus WeeGeen museot

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus.

EMMA – Espoon modernin taiteen museo

EMMA(ulkoinen linkki) esittelee kotimaista ja kansainvälistä modernismia, nykytaidetta sekä designina. Arkkitehti Aarno Ruusuvuoren suunnitteleman WeeGeen pelkistetty moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

EMMA tarjoaa laajasti erilaisia tapahtumia, puheenvuoroja taiteesta, opastuksia ja taidepajoja. Jatkuva keskustelusarja, EMMA Talks nostaa esiin yhteiskunnallisia ja ihmisten elämään liittyviä teemoja taiteen ilmiöiden avulla. Se kertoo taiteesta ajankohtaisesti yleisön omaan kokemuspohjaan nojaten.

EMMAn näyttelytarjonnan näet täältä(ulkoinen linkki) ja tulevat tapahtumat täältä(ulkoinen linkki).

Opastukset ryhmille tilauksesta

EMMA – Espoon modernin taiteen museo
ma–pe klo 10–14
043 827 0941
info@emmamuseum.fi

KAMU Espoon kaupunginmuseo

KAMU on osa Espoon historiaa säilyttävää, keräävää ja esittelevää Espoon kaupunginmuseota. KAMUssa historia herää eloon.

KAMUn näyttely Tuhat tarinaa Espoosta(ulkoinen linkki) kertoo kaupungin historiasta kivikaudelta nykypäivään saakka. Vaihtuvat erikoisnäyttelyt tuovat WeeGeen katon alle sekä kansainvälisiä että paikallisia teemoja. KAMUssa saat katsoa, koskea ja kokeilla.

KAMUn näyttelytarjonnan näet täältä. KAMUn viikottaiset yleisölle avoimet opastukset, luentosarjat ja monet muut tapahtumat löydät KAMUn tapahtumakalenterista.

Opastukset ryhmille tilauksesta

KAMU Espoon kaupunginmuseo
ti–su klo 11–17 
09 816 57052
kaupunginmuseo@espoo.fi

Museo Leikki ja Suomen kello- ja korumuseo Kruunu WeeGeen naapurissa

Museo Leikki ja Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu sijaitsevat WeeGeen naapurissa osoitteessa Ahertajankuja 3. Lue lisää museoiden omilta nettisivuilta: Museo Leikki(ulkoinen linkki) ja Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu(ulkoinen linkki).