Villa Elfvikin luontotalon tilojen vuokraus juhla- ja kokouskäyttöön 

Luontotalon tiloja voi vuokrata yksityistilaisuuksiin sekä kokous- ja koulutuskäyttöön.

 Alakerran salin voi varata, kun talo on suljettu yleisöltä. Yläkerran kokoustila Uuttua voi käyttää vain talon aukioloaikana. Lisätiedot ja varaukset luontotalon asiakaspalvelusta.  

Juhlasali 40 henkilölle  

Alakerran saliin mahtuu istumaan noin 40 henkilöä. Varaajan käytössä on pieni tarjoilukeittiö ja perusastiasto. Salissa on piano. Näyttelyt ovat avoinna, mutta niissä ei saa ruokailla.  

  • Alakerran vuokra yksityistilaisuudesta on 391 €. Jos juhlat kestävät pitempään kuin kuusi tuntia, lisätunnit ovat 39 € tunnilta. Espoon kaupungin henkilökunta saa 10 % alennuksen tilavuokrasta.  

  • Yritystilaisuuden vuokra on 457 €. Jos tilaisuus kestää pitempään kuin kuusi tuntia, lisätunnit ovat 45,50 € tunnilta.   

  • Alakerran vuokra kokous- ja koulutustilaisuudesta on arkisin 40,70 € tunnilta ja sunnuntaisin 45,70 €. Espoon kaupungin työyksiköille tilojen käyttö on maksutonta.  

Tilavuokraa ei veloiteta alkuvalmistelu- ja loppusiivousajasta.  

Tilan vuokraaja ei saa käyttöönsä avainta, vaan tilaamme vartijan avaamaan ja sulkemaan talon. Vartiointiliikkeen käyntimaksu on 136 €.  

Asiakas vastaa tilojen siivoamisesta tilaisuuden jälkeen. Luontotalon kautta voi tilata loppusiivouksen erillistä korvausta vastaan. Tiskit ja keittiön siivous ovat asiakkaan vastuulla.  

Videotykin, kaiuttimen tai ala-aulan info-tv:n voi varata samalla, kun tekee tilavarauksen.  

Kokoustila Uuttu 15 henkilölle  

Yläkerran kokoustilaan Uuttuun mahtuu istumaan 15 henkilöä. Tilavuokra on 20,50 € tunnilta, sunnuntaisin 25,50 €. Espoon kaupungin työyksiköille tilojen käyttö on maksutonta.   

Käytössä on videotykki, fläppitaulu, valkotaulu ja liitutaulu. Uutussa on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin. Luontotalon astioita voi lainata, kunhan tiskaa ne.  

Lasten synttärit Uutussa  

Lasten synttäreitä voi viettää ympäristöystävällisesti yläkerran Uutussa. Luontoaiheista ulko-ohjelmaa synttäreille tarjoaa Kiertävä luontokoulu Naakka(ulkoinen linkki). Seikkailulliset luontosynttärit järjestää Luonnonihme oy, 040 520 7400, sp: luonnonihme@icloud.com.  Kahvilan aukioloaikana suositellaan tarjoilujen tilaamista Cafè Elfvikistä. 

Luontotalon asiakaspalvelu

043 826 9208Villa Elfvikin luontotalo
Katso toimipisteen tiedot
LeppävaaraTapiola