Opaskarttaotteeseen on merkitty suunnittelualue mustalla viivalla.

Tuomarilantie

Kadut ja liikenneEspoon keskus

Espoon kaupunkiratahankkeeseen liittyen suunnitellaan erillishankkeena Tuomarilantien liikenteelliset muutokset sekä katuympäristön muutokset Tuomarilan aseman kohdalla. Espoon kaupunki on osallistunut suunnitteluun.

Vaihe

Suunnittelu

Tuomarilantie on Espoon keskukseen johtava pääkatu, jonka sijainti mukailee Helsinki-Turku-rantaradan eteläpuolta. Suunnitteluosuudella kadun eteläpuolella sijaitsee Tuomarilan asuinalue ja kadun pohjoispuolella Tuomarilan rautatieasema.

Suunnitteluosuudelta uusitaan kadun pintakerrokset, kiveykset ja reunakivilinjat sekä valaistus. Tuomarilantien eteläpuolelle rakennetaan eroteltu jalankulku – ja pyörätie. Tuomarilantien ja Tuomarilankadun liittymäalue rakennetaan kiertoliittymäksi ja aseman ympäristöä parannetaan katualueen osuudelta.

Katusuunnitelmaluonnos on kommentoitavana 27.2.-13.3.2023 Otakantaa.fi -palvelussa. Sivustolla luonnoksesta voi esittää kommentteja ja kysymyksiä. Tästä linkistä otakantaa.fi-sivustolle.(ulkoinen linkki)

Luonnosvaiheen jälkeen viimeistelty katusuunnitelmaehdotus pidettiin nähtävillä 27.3.-12.4.2023. Nähtävillä olosta ilmoitettiin erikseen asianosaisille kirjeitse.

Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!​

Yhteystiedot

Päivi Vänttinen

Projekti-insinööri+358 46 8772241Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

+358 9 81625100