Pääsiäisen uusi herkku: Hedelmäinen mämmi-jogurttivaahto
- Hyvinvointi
Pääsiäinen lähestyy vauhdilla!
Varmoja merkkejä pääsiäisestä ovat kotiin ilmestyvät suklaamunat ja mämmi. Jos mämmi perinteisessä muodossaan maistu, niin ei hätää, Espoo Cateringin tuotekehittäjällä Villellä on helppo ja maistuva ratkaisu tähän:
Kardemummalla maustettua hedelmäistä mämmi-jogurttivaahto
4 - 6 annosta:
200 g vaahtoutuva vaniljakastike
200 g turkkilainen jogurtti
150 g mämmi
2 rkl sokeria
3 g kardemumma
150 g Trooppista hedelmäsosetta (esim. Bonne)
Koristeluun:
vaahdotettua vaniljakastiketta
kardemummaa
1. Vaahdota vaniljakastike, lisää sekaan jogurtti, mämmi, sokeri ja kardemumma. Sekoita tasaiseksi.
2. Annostele kerroksittain lasiin mämmi-jogurttivaahtoa ja trooppista hedelmäsosetta (voit myös käyttää jotain muuta hedelmäsosetta).
3. Laita lopuksi pinnalle vaahdotettua vaniljakastiketta ja kardemummaa.
Nauti!
- Ateriapalvelut