Sysselsättning Esbos rådgivningspunkt

Verksamhetsstället ligger i Mattby i Esbo, på adressen Finnviksvägen 1. Verksamhetsstället finns på servicetorget i köpcentrets tredje våning. I samma lokal finns bland annat ett bibliotek, en hälsostation, FPA samt verksamhetsställena för Koto-Esbo och Hello Espoo.

Vägbeskrivning Den närmaste metrostationen är Mattby metrostation. Den närmaste busshållplatsen är Mattby (M). Verksamhetsstället finns på servicetorget i köpcentrets tredje våning, rakt ovanför metro- och bussterminalen.

Bilparkering Det finns parkeringsplatser i köpcentret. Parkeringen kan vara avgiftsbelagd. Den närmaste parkeringshallen är P1A. Kör in i parkeringshallen via Finnviksvägens ramp. Från parkeringshallen kan du ta hissen direkt till servicetorget.

Tjänster Verksamhetsstället har en servicepunkt som betjänar utan tidsbokning. Vid servicepunkten kan du fråga om råd. På verksamhetsstället kan du inte sköta myndighetsärenden som gäller arbetssökning. På verksamhetsstället finns kunddatorer, en skrivare och trådlöst nät. Du är välkommen att använda datorerna på egen hand. Du kan till exempel söka jobb på webben, göra arbetsansökningar och använda Mina e-tjänster. Du behöver inte boka tid för att använda datorerna. Vår personal kan hjälpa dig att använda datorn eller webbtjänsterna.

Kontaktuppgifter

Sysselsättning Esbos rådgivningspunktFinnviksvägen 1,02230 Esboneuvontapalvelut@espoo.fi

Öppettider

Gäller tills vidare:

  • mån-tor

     9.00-12.00

     13.00-16.00

25.12.23.-5.1.24 stängd.

Se verksamhetsställets detaljer på Servicekartan(extern länk, öppnas i ett nytt fönster)