Sellosalen

Sellosalen, som ligger i anslutning till köpcentret Sello i Alberga, är en av huvudstadsregionens akustiskt sett mest högkvalitativa konsertsalar och har plats för 400 personer. Salen är ypperlig för akustisk musik och tack vare sin varierbara akustik lämpar sig den också utmärkt väl för elförstärkt musik, film och dans. Sellosalen nås lämpligt både med allmänna kommunikationsmedel och med bil. Gratis parkering i köpcentrets parkeringshus (5 h).

Årligen cirka 300 evenemang arrangeras i Sellosalen. Programmet innehåller klassiska och populära konserter, opera, dans, teater, film och barnkultur. Kafén kan omvandlas till danssalong eller stämningsfulla klubbkonsertarena. För barn och familjer bjuds dockteater, film och super populära barns konserter.

Sellosalen kan hyras av kulturaktörer, företag och privatpersoner. Salen har resurser för seminarier och evenemang med höga krav på arrangemang. Tack vare de flexibla lösningarna och den tekniska utrustningen kan salen smidigt anpassas enligt önskemål. Den representativa foajén med kafé och catering lämpar sig för olika slags evenemang. En supé vid sittande bord rymmer 200 personer medan 400 personer får rum på en buffet eller cocktail.

Kontaktuppgifter

SellosalenMusikantplatsen 1 A,02600 Esbo+358 50 494 6833sellosali@espoo.fi

Postadress:PB 3161, 02070 Esbo stad

Öppettider

Sellosalens ytterdörrar öppnas 1 h innan evenemanget börjar.

Länkar

Sellosalens webbplats

Information

Sellosalen på Facebook(extern länk, öppnas i ett nytt fönster)

Sellosalen på Instagram(extern länk, öppnas i ett nytt fönster)

Se verksamhetsställets detaljer på Servicekartan(extern länk, öppnas i ett nytt fönster)