Kuukauden asukastilaisuudet - Huhtikuu 2023

4.4.2023 8.13
Ihmisiä ulkoilemassa keväisessä maisemassa, piirroskuva.

Huhtikuussa keskustellaan yhdessä Kivimiehen kaavaehdotuksesta ja Kalajärven kaavarungosta. Järjestämme myös Espoon Yleiskaavan 2060 infotilaisuuden verkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kivimiehen kaavaehdotus 

Tervetuloa kysymään ja juttelemaan Kivimiehen kaavasta Otaniemessä! Piipahda rennolla vastaanotollamme, jossa alueen kaupunkisuunnittelija vastaa kysymyksiisi ja kertoo, mitä uutta Otaniemen Kivimieheen on suunnitteella. 

Olemme tavattavissa torstaina 13.4. klo 17–19 Otaniemen metroasemalla, A-Bloc-rakennuksessa. Tarkka osoite on Otaniementie 12. Löydät meidät päivystämässä ykköskerroksen kulkukäytävällä, portaikon vierustalla K-Marketin tuntumassa. 

Lisätietoja: https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:agdo7obk6u 

Yleiskaavan 2060 infotilaisuus   

Järjestämme Yleiskaavan 2060 infotilaisuuden Teams-alustalla 18.4. klo 17-18 Espoon asukkaille ja muille kiinnostuneille. Pääset liittymään etätilaisuuteen suoraan tästä linkistä. Tilaisuus on suomenkielinen, mutta voit kysyä tilaisuudessa kysymyksiä ja kommentoida ruotsiksi/englanniksi.  

Lisätietoja: https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:agdsxxqiyq 

Kalajärven kaavarungon info- ja keskustelutilaisuus   

Tervetuloa työstämään yhdessä suunnitelmia siitä, millainen Kalajärvi on vuonna 2060! Järjestämme Kalajärven kaavarunkoluonnoksen info- ja keskustelutilaisuuden Kalajärven palvelutorilla, Ruskaniitty 4, 20.4. klo 17-19 alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille. Tilaisuutta voi seurata myös Microsoft Teamsin välityksellä. Pääset liittymään etätilaisuuteen suoraan tästä linkistä. Tilaisuus on suomenkielinen, mutta voit kysyä tilaisuudessa kysymyksiä ja kommentoida ruotsiksi tai englanniksi. 

Lisätietoja: https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:agdtm5rzdq

  • Yleiskaava 2060
  • Kaavoitus