Haluatko oppia dragin historiasta ja merkityksestä sekä luoda oman drag-hahmon?

6.4.2023 10.53
Clown Ambition Drag Workshop logo, jossa kuvassa mukana neljän drag queenin päätä.
Ilmoittaudu mukaan 21.4.2023 mennessä.Kuva: House of Auer

House of Auer ja KAMU Espoon kaupunginmuseo ylpeänä esittää: CLOWN AMBITION – drag workshop!

Haluatko oppia dragin historiasta ja merkityksestä sekä luoda oman drag-hahmon? Työpajassa tutustutaan dragiin itseilmaisun välineenä, kulttuurina ja taidemuotona, luvassa on myös drag-meikkipaja ja esiintymisvalmennusta. Työpajan ja shown tuottaja on legendaarinen vantaalainen drag-kollektiivi House of Auer.

House of Auer sai alkunsa nelihenkisen ystäväporukan yhteisestä intohimosta drag-taidetta ja meemejä kohtaan vuonna 2016 Vantaan Koivukylässä, josta he ovat sittemmin onnistuneet ponnistamaan lavoille ympäri Suomea. Nyt kollektiivi saapuu Tikkurilasta Tapiolaan jakamaan tietotaitoaan ja tuo mukanaan lisäksi kollegansa Suomen drag-kentän huipulta kertomaan lisää; Mira Eskelinen alias Miss Vinyl Envy / Maxxximo!. Näillä neljällä, dynaamisella työpajakerralla opitaan kaikki olennainen dragiin liittyen ja hiotaan osallistujista Espoon drag-taivaan seuraavat kiiltävät timantit. Työpaja on suunnattu yli 18-vuotiaille queer-yhteisöön kuuluville espoolaisille ja on osallistujille maksuton. Työpajan työskentelykieli on suomi tai englanti tarvittaessa.

Drag-työpaja toteutetaan neljänä keskiviikko-iltana Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä touko-kesäkuussa 2023:

keskiviikko 3.5.2023 klo 17-20

keskiviikko 17.5.2023 klo 17-20

keskiviikko 31.5.2023 klo 17-20

keskiviikko 7.6.2023 klo 17-20.

Työpaja huipentuu keskiviikkona 14.6.2023 House of Auerin drag show’hun KAMU WeeGeellä, jossa työpajan osallistujilla on mahdollisuus halutessaan esiintyä.

Haluatko mukaan? Hae mukaan täyttämällä linkin lomake 21.4. mennessä(ulkoinen linkki). Valituille ilmoitetaan 26.4. mennessä. Lisätietoja, haaveita, huolia? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä: houseofauer@gmail.com tai slaidaa IG DM: @houseofauer.