Kerro meille Espoon päihdetilanteesta

26.9.2022 9.46

Oletko havainnut asuinalueellasi viimeisen 12 kuukauden aikana alaikäisille alkoholin välittämistä? Oletko viimeisen 12 kuukauden aikana Espoossa pelännyt kadulla tai muulla julkisella paikalla kohtaamiasi päihtyneitä henkilöitä?

Selvitämme espoolaisten mielipiteitä päihteistä. Kysymme alkoholista, tupakkatuotteista, rahapelaamisesta ja huumeista, sekä pyydämme havaintoja alaikäisten päihteiden käytöstä. Kannustamme kaikkia yli 13-vuotiaita kantamaan kortensa kekoon ja ottamaan kantaa.

Verkkokyselyn tuloksia hyödynnetään pääkaupunkiseudun terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä ja ehkäisevässä päihdetyössä. Nyt on siis hyvä hetki kertoa, miten esimerkiksi päihteiden käyttö tai tupakointi näyttäytyy omalla asuinalueellasi.

Kysely on käynnissä 26.9-17.10.2022 välisen ajan.

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kysely on myös ruotsiksi ja englanniksi. Vastaajien kesken arvomme kolme 50e arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Tulokset julkaistaan Espoon kaupungin verkkosivuilla vuoden 2022 loppuun mennessä.

Linkit kyselyihin alla: