Postikorttitervehdyksiä uusille espoolaisille

15.8.2022 8.10Päivitetty: 15.8.2022 9.44
Hei uusi espoolainen -tervehdyksiä eri kielillä.

Espoo on vauhdilla kasvava kaupunki ja meille on tärkeää, että asukkaidemme arki sujuu. Haluamme toivottaa Espooseen muuttaneet asukkaat tervetulleeksi uuteen kotikaupunkiinsa, joten lähetämme postikorttitervehdyksen uusiin espoolaiskotitalouksiin. 

Postikortit lähtevät elokuussa matkaan kaikille niille, jotka ovat muuttaneet Espooseen vuoden 2022 alkupuoliskon aikana. Kortilla haluamme kannustaa jokaista löytämään omat parhaat palansa Espoosta ja rohkaista tutustumaan naapureihin.   

”Uuteen yhteisöön ja kotikaupunkiin asettautuminen on tärkeää, ja mikä olisikaan parempi tapa siihen kuin kahvikupin ääressä. Korttia näyttämällä saa kampanjassa mukana olevista espoolaiskahviloista alennuksen. Tällä eleellä haluamme paitsi kehottaa espoolaisia tutustumaan lähialueisiin ja kenties löytämään suosikkikahvilansa, myös tukea paikallista kahvilakulttuuria”, sanoo asukasosallisuuden kehittämispäällikkö Marion Ticklén.  

Yhteensä lähetämme kortteja lähes 10 000 osoitteeseen. Kortti on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja siinä on lisäksi lyhyt tervetulotoivotus arabiaksi, kiinaksi, somaliksi, venäjäksi, viroksi ja ukrainaksi.   

Espoossa on lähestytty uusia asukkaita aiemminkin postikortilla. Vuonna 2018 mallia pilotoitiin ensimmäisen kerran lähettämällä tervetulotoivotus satunnaisesti valittuihin tuhanteen uuteen kotitalouteen. Vuodesta 2019 alkaen postikortti on lähetetty kaikkiin uusiin kotitalouksiin.  

Seuraavan kerran lähetämme postia helmikuussa kaikille niille, jotka ovat muuttaneet Espooseen vuoden 2022 loppupuoliskon aikana.  

Katso lisätietoa kampanjasta ja vinkkejä Espooseen kotiutumisessa.