Espoo myy pienkerrostalon Nöykkiöstä tarjouskilpailulla

9.8.2022 11.20
Myytävä kohde on entinen Nöykkiön koulun opettaja-asuntola.Kuva: Espoon kaupunki

Espoon kaupunki myy avoimella tarjouskilpailulla Nöykkiössä sijaitsevan pienkerrostalon maanvuokraoikeudella. Kiinteistö myydään korkeimman tarjouksen tehneelle. Tontti on myös mahdollista lunastaa omaksi. 

Kohde on entinen Nöykkiön koulun opettaja-asuntola, joka on tällä hetkellä tyhjillään. Peruskorjauksen tarpeessa oleva rakennus on valmistunut vuonna 1966. Rakennuksessa on kolme kaksiota sekä kuusi kolmen huoneen ja keittiön asuntoa. Asuinhuoneistojen yhteispinta-ala on 624 neliötä. Kohteen osoite on Nöykkiönlaaksontie 11 ja tontin pinta-ala on noin 3 600 neliötä.  

Ostaja voi halutessaan purkaa rakennuksen ja rakentaa tilalle uudisrakennuksen. Tontin rakennusoikeus on noin 900 kerrosneliömetriä. 

Espoon kaupungin omistuksessa on useita asuin-, talous- ja piharakennuksia, jotka eivät ole kaupungin omassa käytössä. Espoo pyrkii luopumaan kiinteistöistä, joille kaupungilla ei enää ole käyttöä. 

Ostotarjous voi toimittaa sähköpostilla kirjaamo@espoo.fi tai kirjekuoressa Espoon kaupungin kirjaamoon 23.9.2022 kello 12 mennessä. Lisätietoja tarjouskilpailusta löytyy täältä(ulkoinen linkki)

Espoonlahti