Espoon kaupunki myy kolmea kiinteistön vuokraoikeutta

8.7.2022 6.27Päivitetty: 8.7.2022 12.28

Espoon kaupunki myy vapaa-ajan asunnon sekä kaksi omakotitaloa – Nuuksion luonnonsuojelualueella sijaitsevan Palstarinne-nimisen vapaa-ajan asunnon, Espoon keskuksessa sijaitsevan Barrås-nimisen huvilan ja Mankkaalla sijaitsevan Kalliolinna -nimisen omakotitalon. Kohteiden myyntiä hoitaa kiinteistönvälittäjä.

Päärakennus yhdistelee funktionalismia ja erämaaromantiikka.Kuva: Kahdeksas päivä

Nuuksion luonnonsuojelualueella, Kolmuslammen rannalla sijaitseva Palstarinne on edustava esimerkki jälleenrakennuskauden huvilakulttuurista. Päärakennuksen kerrosala on 154 neliötä. Lisäksi kiinteistöllä erillinen saunarakennus ja talousrakennuksia. Kaupan yhteydessä solmitaan 40 vuoden maanvuokrasopimus kiinteistöstä. Kohteen osoite on Kolmoislammentie 6. Lisätietoja kohteesta kiinteistövälittäjältä. Linkki myynti-ilmoitukseen(ulkoinen linkki).

Barrås sijaitsee suojaisalla paikalla Espoon keskuksessa.Kuva: Kahdeksas päivä

Espoon keskuksessa, korkean mäen päällä sijaitseva, yli sata vuotta vanha Barrås on paikallishistoriallisesti merkittävä rakennus, sillä se edustaa Espoon keskuksen varhaista rakennuskantaa. Kohteen alkuperäinen ulkoasu on säilynyt hyvin, mutta sisätilat on jaettu useaksi asunnoksi. Rakennuksen kerrosala on 320 m2. Kaupan yhteydessä solmitaan 40 vuoden maanvuokrasopimus kiinteistöstä. Kun rakennus on remontoitu, voidaan tontti ostaa kaupungilta. Kohteen osoite on Kiltaraitti 3. Lisätietoja kohteesta kiinteistövälittäjältä. Linkki myynti-ilmoitukseen(ulkoinen linkki).

Aikakaudelle tyypillinen asuinrakennus, jossa lohkotusta luonnonkivestä koottu komea kivijalka.Kuva: Espoon kaupunki

Mankkaalla, näyttävällä paikalla Kokinkyläntien varressa sijaitseva 1948 valmistunut Kalliolinna on toiminut viime vuodet päiväkotina. Rakennuksen kerrosala on 140 m2. Kaupan yhteydessä solmitaan 40 vuoden maanvuokrasopimus kiinteistöstä. Kohteen osoite Kokinkyläntie 18. Lisätietoja kohteesta kiinteistönvälittäjältä. Linkki myynti-ilmoitukseen(ulkoinen linkki).

Koko Espoo