Asiakasraatitilaisuuksia esi- ja perusopetuksen oppilaiden tukeen liittyen

17.5.2022 12.52
Koulutarvikkeita pöydällä.
Kuva: Taru Turpeinen

Espoon kaupungin kasvun ja oppimisen toimiala järjestää toukokuussa viisi tilaisuutta yhdessä palvelumuotoilutoimisto Pentagon Designin kanssa. Tilaisuudet ovat osa kehittämistyötä, jossa selvitetään miten yleistä, tehostettua ja erityistä tukea voitaisiin tarjota entistä paremmin ja toimivammin oppilaille.

Asiakasraatitilaisuuksissa huoltajat voivat kertoa kokemuksia lapsen esi- tai perusopetuksen aikana saamasta yleisestä, tehostetusta ja erityisestä tuesta. Asiakasraatitilaisuudet ovat jatkoa viime marraskuussa järjestetyille asiakastilaisuuksille.

Huoltajat voivat valita parhaiten sopivan tilaisuuden ja ajankohdan seuraavista:

  • ti 17.5. klo 16.30–18.30 Tapiolan kirjasto, Ryhmätila Honka
  • to 19.5. klo 16.30–18.30 Lippulaivan kirjasto, Kokoustila Kajuutta
  • pe 20.5. klo 16.30–18.30 Ison Omenan palvelutori, Kokoustila Meri
  • ke 25.5. klo 16.30–18.30 Sellon Kirjasto, Kokoustila Elina
  • pe 27.5. klo 16.30–18.30 Entressen kirjasto, Sininen huone

Osallistujien vastauksia käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti, ja tilaisuudessa on mahdollisuus antaa palautetta ja kehitysehdotuksia myös yksityisesti ja kirjallisessa muodossa, mikäli se tuntuu itselle sopivimmalta vaihtoehdolta.

Kaikille Espoon kunnallisten koulujen oppilaiden ja päiväkotien lasten huoltajille on lähetetty kutsu tilaisuuteen Wilman tai eVakan kautta. Mukaan voi ilmoittautua myös tämän linkin kautta(ulkoinen linkki). Ilmoittautumislomakkeella voi myös ilmoittaa, mikäli tarvitsee tilaisuuteen tulkin. Ilmoittautuneille varataan pientä suolaista syötävää, mutta tilaisuuteen voi osallistua myös ilman ilmoittautumista.

Tervetuloa osallistumaan!

Lisää tietoja hankkeesta

  • Kasvatus ja opetus
  • Esiopetus
  • Perusopetus