Varhaiskasvatus kesällä

Julkaistu: 20.4.2022 7.17Päivitetty: 20.4.2022 7.50
Valkoisia ja keltaisia kukkia
Kuva: Meri Hukkinen

Ilmoita lapsesi koko kesän poissaolot sekä heinäkuun läsnäolot viimeistään 1.5.2022.

Heinäkuussa 4.-31.7.2022 välisenä aikana osa päiväkodeista on suljettuna ja varhaiskasvatusta on tarjolla keskitetysti vain tietyissä yksiköissä. Jotta voimme tehdä kesäajalle suunnitelmia, tarvitsemme tiedon lapsesi varhaiskasvatuksen tarpeesta kesällä.

Ilmoita lapsesi koko kesän poissaolot sekä heinäkuun läsnäolot eVakan(ulkoinen linkki) kalenterissa viimeistään 1.5.2022.

Poissaolot

  • Ilmoita lapsesi poissaolot viimeistään 1.5.2022 aikavälille 4.6.-10.8.2022 eVakan kalenterissa.
  • Heinäkuussa voit ilmoittaa eVakassa vain tilapäisistä poissaoloista esimerkiksi, jos lapsi sairastuu tai viettää ylimääräisen vapaapäivän.

Läsnäolot

  • Ilmoita sitovat läsnäolovaraukset heinäkuulle 4.-31.7.2022 väliselle ajalle eVakassa viimeistään 1.5.2022. Heinäkuun läsnäolovarauksia ei voi muuttaa eVakan kalenterissa
  • tämän jälkeen.
  • Jos et vielä pysty määrittelemään heinäkuun tarkkoja läsnäoloaikoja, voit tehdä alustavat varaukset eVakan kalenterissa ja ilmoittaa muutokset lapsen ryhmään myöhemmin. Käytä silloin esimerkiksi eVakan viestitoimintoa.
  • Kesäkuulle ja elokuulle läsnäolovarauksia ei tarvitse vielä tehdä, vaan ne tehdään normaalisti edellisen viikon maanantaina klo 18 mennessä.

Muista tarvittaessa perua heinäkuun varhaiskasvatus

Jos lapsesi ei tarvitse varhaiskasvatusta heinäkuussa, peru osallistuminen 17.6.2021 mennessä. Voit perua osallistumisen merkitsemällä lapsen poissaolon eVakan kalenteriin.

Heinäkuun perumatta ja käyttämättä jätetystä paikasta laskutamme puolet normaalista kuukausimaksusta. Jos tuloihin perustuva asiakasmaksu on 0 €/kk, peritään tällöin 13,50€.

Varhaiskasvatuksesta irtisanoutuminen

Huoltaja voi nyt myös irtisanoa varhaiskasvatuksen eVakassa, mikäli lapsi ei enää tarvitse varhaiskasvatuspaikkaa.

Kirjalliset ohjeet eVakan käyttöön löydät verkkosivuiltamme.
Olemme laatineet myös ohjevideoita, jotka löydät eVakan Youtube-tililtä.(ulkoinen linkki)

 

  • Varhaiskasvatus