Pyöräilyviikko tarjoaa monenlaista ohjelmaa - tule mukaan!

21.4.2022 5.29Päivitetty: 21.4.2022 10.11
Pyöräilijöitä katukuvassa.
Pyöräilyviikko 6.-15.5.2022Kuva: Helsingin seudun pyöräilijät ry

Pääkaupunkiseudun pyöräilyviikko kannustaa pyöräilyyn monipuolisten tapahtumien ja tempausten merkeissä 6.–15.5.2022. Viikon aikana työmatkapyöräilijöille tarjoillaan aamupalaa, katsastetaan kulkupelien ajokuntoa ja kerrotaan turvallisesta pyöräilystä koko perheen tarpeisiin. Espoossa aamupalaa tarjoillaan keskiviikkona 11.5. klo 7–9 Keilalahden laguunin luona.

Valtakunnallisesti jo 32. kerran järjestettävän Pyöräilyviikon monipuolisiin tapahtumiin ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaiken tasoiset pyöräilijät sekä pyöräilystä kiinnostuneet. Voit osallistua omalla tai vaikkapa kaupunkipyörällä.

Niin pääkaupunkiseudun kaupunkien kuin Pyöräilyviikko-tapahtumankin tavoitteena on kannustaa ihmisiä pyöräilemään ja pohtimaan liikkumisvalintojaan sekä lisätä pyöräilyä kaikilla matkoilla.

Pyöräilyviikkoa pääkaupunkiseudulla koordinoi Helsingin seudun pyöräilijät ry (Hepo). Viikon tapahtumat järjestetään yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupunkien, Helsingin seudun liikenteen sekä muiden pyöräalan toimijoiden kanssa. Tapahtumissa ovat mukana myös Hepon vapaaehtoiset.

Lue lisää viikon ohjelmasta.

  • Kaupunkitapahtumat Espoo
  • Kestävä kehitys
Koko Espoo