JuuriJuhla–RotFest, kansanmusiikin juhlaa 3.–9.4.

29.3.2022 11.57
Neljä muusikkoa lavalla sinisävyisissä valoissa.
ENKEL-yhtyettä kuullaan JuuriJuhla-festivaaleilla perjantaina 8.4.Kuva: Maarit Kytöharju

JuuriJuhla–RotFest -kansanmusiikkifestivaali järjestetään Espoossa 3.–9.4. Festivaali järjestetään nyt 20. kerran.

Espoo kaupunkina 50 vuotta -vuoden kunniaksi espoolaisen kansanmusiikin juhlakavalkadi soi Sellosalissa 7.4. Mukana konsertissa ovat Kardemimmit, Poskatroikka, PolePole, Espoon pelimannit sekä JuuriJuhlan juhlaorkesteri.

Muissa Sellosalin konserteissa lavalle nousevat Pauanne, Aija Puurtinen & Brooklynin satu, Antti Paalanen sekä ENKEL.

Espoon tuomiokirkko täyttyy barokkimusiikista ja polskista PolskaPandolfi -konsertissa 4.4. barokkiviulisti Kreeta-Maria Kentalan ja cembalisti Tea Polson loihtimana. Pakilan ja Käpylän musiikkiopiston ja Musiikkiopisto Juvenalian kansanmusiikiryhmät esiintyvät Melkutus-konsertissaan 3.4.

Pilpatus-konsertissa 9.4. Ison Omenan kirjastossa nähdään Leikarit, Vantaan pelimannit sekä Kesäpelimannit. Tanssimaankin päästään taas pitkästä aikaa 6.4. Espoon pelimannien ja Elina Saurin tahdissa Sellosalin lämpiössä!

JuuriJuhlan koko ohjelmisto(ulkoinen linkki)

Espoon keskusLeppävaaraMatinkylä