Päivänkehrän koulun Komeetan toimipistettä koskeva asukastilaisuus järjestetään 27. tammikuuta

Julkaistu: 13.1.2022 13.40

Espoon kouluverkkoa kehitetään tavoittelemalla nykyistä suurempia kouluyksiköitä valtuuston hyväksymän Taloudellisesti kestävä Espoo (TakE) -ohjelman mukaisesti. Osana valmistelua kuullaan kaupungin henkilöstöä ja asukkaita. Päivänkehrän koulun Komeetan toimipistettä koskeva asukastilaisuus järjestetään 27. tammikuuta.

Julkaisimme 24.11.2021 uutisen Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelma ohjaa kouluverkon kehittämistä. Seuraavaksi selvitys käynnistyy suomenkielisessä perusopetuksessa Päivänkehrän kouluun kuuluvan Komeetan toimipisteen osalta.

Asukastilaisuus Päivänkehrän koulun huoltajille ja muille kuntalaisille

Kouluverkon muutosten valmistelussa koulun oppilailla, alueen asukkailla ja kuntalaisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä.

Torstaina 27. tammikuuta järjestetään Päivänkehrän koulun avoin asukastilaisuus. Tilaisuus järjestetään etänä Teamsin välityksellä klo 17.30 alkaen.

Kaikille Päivänkehrän koulun oppilaiden huoltajille lähetetään kutsu tilaisuuteen Wilman kautta. Tilaisuuteen voivat halutessaan osallistua myös muut asukkaat ja kunnan palveluita käyttävät tahot. Tilaisuuteen osallistumiseksi voit ottaa yhteyttä koulun rehtoriin, jonka yhteystiedot löytyvät Päivänkehrän koulun sivulta. Näkemyksiä tai kannanoton aiheesta voi toimittaa jo ennen tilaisuutta tai sen jälkeen.

  • Perusopetus
Matinkylä