Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelutoimielin valitsi talouden valmistelujohtajan ja otti kantaa Apotti-valmistelun aikatauluun

Julkaistu: 12.11.2021 14.38Päivitetty: 15.11.2021 11.25
Kartta LU-sote alueesta.

Talouden valmistelujohtajaksi valittiin Ville Rajahalme. Hankinnan tehtäväalueen valmistelujohtajan tehtävää ei täytetä sellaisenaan, vaan se organisoidaan osaksi hallinnon kokonaisuutta.

Hallinnon valmistelujohtajan alaisuudessa toimiviksi hankinnan projektijohtajiksi valittiin Timo Kivistö ja Emilia Kortelainen. Tehtävät ovat määräaikaisia vuoden 2022 loppuun. Aiemmin valitut valmistelujohtajat(ulkoinen linkki)

Valmistelutoimielin päätti antaa Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kunnille kannanoton Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönoton aikataulusta: Kirkkonummi, Siuntio ja Inkoo ovat suunnitelleet ottavansa Apotin käyttöön marraskuussa 2022. Valmistelutoimielin katsoo, että Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen käynnistymisen turvaamiseksi ja potilasturvallisuuden varmistamiseksi on välttämätöntä siirtää Apotin käyttöönottoa Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa vuodesta 2022 myöhäisempään ajankohtaan, esimerkiksi vuoteen 2024. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakas- ja potilastietojärjestelmäratkaisuista tulee aikanaan päättämään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto. Kannanotto kokonaisuudessaan(ulkoinen linkki)

Kokousaineistot(ulkoinen linkki)

Hyvinvointialueen päätöksenteko(ulkoinen linkki)

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue(ulkoinen linkki)

 

  • Hyvinvointialue