Uusia valmistelujohtajien tehtäviä avattu hakuun Länsi-Uudellamaalla

1.10.2021 12.17

Palvelukokonaisuuksista vastaavien valmistelujohtajien tehtäväalueet ovat lapset, nuoret ja perheet, aikuiset sekä ikääntyneet.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukokonaisuuksista vastaavien valmistelujohtajien haku on avattu. Palvelukokonaisuuksista vastaavien valmistelujohtajien tehtäväalueet ovat lapset, nuoret ja perheet, aikuiset sekä ikääntyneet. Hakuilmoitukset löytyvät Kuntarekry-järjestelmästä(ulkoinen linkki). Hakuaika päättyy 20.10.2021.

1.10.2021 pidetyssä kokouksessa päätettiin hankkia viisitoista kappaletta Kuntien Tiera Oy:n osakkeilta kokonaishintaan 30 euroa. Kuntien Tiera Oy on hankintalain 15 §:n mukainen sidosyksikkö ja tuottaa palveluja, joita hyvinvointialueen voi olla tarkoituksenmukaista hyödyntää ICT-kokonaisuudessa. Osakemerkintä ei sido hyvinvointialueen tulevia valintoja tai hankintaratkaisuja.

Kokousaineistot(ulkoinen linkki)

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue(ulkoinen linkki)

Hyvinvointialueen päätöksenteko

 

  • Hyvinvointialue