Länsi-Uudenmaan edustajat nimetty HUS-valmistelun poliittiseen seurantaryhmään

29.10.2021 12.50
Kartta LU-sote alueesta.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin nimesi HUS-valmistelun poliittiseen seurantaryhmään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen seurantaryhmän puheenjohtajiston eli Henrik Vuornoksen, Tiina Elon ja Maria Guzeninan.

Poliittisen seurantaryhmän toiminnan valmisteluun nimettiin HUS-valmisteluryhmän jäsen Jaana Koskela.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työsuojelupäälliköksi nimettiin valmistelujohtaja Kimmo Markkanen 31.12.2022 saakka. Hän toimii työsuojelupäällikkönä suoraan hyvinvointialueen palvelukseen tulevalle henkilöstölle, esimerkiksi valmistelujohtajille. Päätös ei vaikuta Länsi-Uudenmaan kuntien ja pelastuslaitoksen palveluksessa olevaan henkilöstöön, joka siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen vasta 1.1.2023.

Kokousaineistot(ulkoinen linkki)

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue(ulkoinen linkki)

  • Hyvinvointialue