Lähde mukaan kävelylle Keski-Espoon metsiin ja vastaa asukaskyselyyn!

22.10.2021 8.07

Espoon kaupunki järjestää metsäkävelyitä ja asukaskyselyn osana Keski-Espoon luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelman laatimista.

Kartta Keski-Espoon alueesta.

Suunnitelmaan kootaan tietoa alueen metsien ja niittyjen nykytilasta, luontoarvoista, kulttuuriympäristöistä sekä hoitotarpeista suunnitelmakaudella 2022-2032. Suunnittelutyötä tehdään metsien ja niittyjen hoidon toimintamallin mukaisesti vuorovaikutuksessa asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Keski-Espoon suunnittelualue on rajattu karttaan punaisella viivalla ja kaupungin omistamat metsät ja niityt on merkitty vihreällä täytöllä.

Voit vastata sähköiseen asukaskyselyyn Ota kantaa -palvelussa(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan) ja jättää kyselyn ohessa myös avointa palautetta, kommentteja tai yleisiä toiveita alueen kehittämiselle ja hoidolle. Kysely on avoinna 9.11.2021 asti.

Metsäkävelyillä kierretään lähimetsien vaihtelevissa maisemissa ja kerrotaan kaupungin lähimetsissä tehtävistä luonnonhoidon toimenpiteistä, luontoarvoista, metsien rakenteesta ja nykytilasta sekä kootaan palautetta, kommentteja sekä toiveita alueiden kehittämiseksi.

Metsäkävelyiden sijainnit ja ajankohdat

Torstai 4.11. klo 16:30-18:00 Mikkelänpuisto Mikkelässä. Metsäkävelylle lähdetään osoitteessa Taalaritie 4 sijaitsevalta leikkikentältä.

Maanantai 8.11. klo 16:30-18:00 Ymmerstanmäki Ymmerstassa. Metsäkävelylle lähdetään Ymmerstan päiväkodin itäpuoliselta leikkikentältä, lähin osoite Ullantorppa 6.

Metsäkävelyt ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan! Osallistujia pyydetään tulemaan paikalle vain täysin terveinä ja muistamaan 1-2 metrin turvavälit.

Lue lisää Keski-Espoon luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmasta www.espoo.fi:n hankesivuilta.

Espoon keskusKauklahtiLeppävaara