Helsingin poliisisoittokunnan ja Sunan koulun kuoron striimattu lasten valistuskonsertti pääkaupunkiseudun kaupunkien alakouluille

25.10.2021 6.00Päivitetty: 11.11.2021 10.06
Mikki Hiiren korviin ja pelastusliiveihin sonnustautunut esiintyjä lavasteveneen kanssa. Vieressä on tarinaan keskittynyt kertoja ja taustalla poliisisoittokunnan orkesteria.
Kuva: Taru Turpeinen

Pääkaupunkiseudun kaupungit kampanjoivat kiusaamista vastaan #samallapuolella. Kampanjan Tuu mun mukaan -valistuskonsertissa pureudutaan aiheeseen pintaa syvemmältä, tarttuvan musiikin siivittämänä. Asiasta on puhumassa lapsiin ja nuoriin erikoistunut ennalta estävän toiminnan konstaapeli Länsi-Uudenmaan poliisista. Konsertissa kuullaan asiaa kiusaamisen eri muodoista ja sen vaikutuksista. Kiusaamiseen voidaan puuttua.

Musiikista vastaa vuosikymmeniä lastenmusiikin parissa toiminut ammattipuhallinorkesteri, Helsingin poliisisoittokunta ja mukana on myös Espoon Sunan koulun kuoron lapset.

Konsertti on tallennettu Espoon kulttuurikeskuksen Tapiola-salissa ja on katsottavissa kaupunkien omilla verkkosivuilla 25.10.–05.11.2021.

Konsertin järjestävät pääkaupunkiseudun kaupungit yhdessä Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten kanssa. Tervetuloa mukaan!

Olemme kanssasi #SamallaPuolella

Helsingin poliisisoittokunnan ja Sunan koulun kuoron lasten valistuskonsertin striimaus(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Kuva: Taru Turpeinen
Kuva: Taru Turpeinen
Kuva: Tiina Raula
  • Perusopetus