Sepon koulun ja Pohjois-Tapiolan koulun yhdistäminen käynnistyy

Julkaistu: 21.9.2021 11.54Päivitetty: 11.11.2021 10.10
Uuden Pohjois-Tapiolan koulun havainnekuva.
Pohjois-Tapiolan yhtenäiskoulun uudisrakennus nousee entisen Sepon koulun koulurakennuksen paikalle.Kuva: Linja-Arkkitehdit Oy

Suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikkö on käynnistänyt valmistelun Sepon alakoulun ja Pohjois-Tapiolan yläkoulun yhdistämiseksi 1.8.2022 lukien.

Sepon koulun ja Pohjois-Tapiolan koulun yhdistämisen tarkoituksena on, että kouluista muodostetaan yhtenäinen peruskoulu. Muodostettavan yhtenäisen peruskoulun on tarkoitus aloittaa toimintansa syksyllä 2022 valmistuvassa uudisrakennuksessa.

Valmistelussa olevasta ehdotuksesta järjestetään tiedotus- ja keskustelutilaisuus 27.9.2021 Teamsin välityksellä. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti Sepon ja Pohjois-Tapiolan koulun oppilaiden huoltajille sekä Tapiolan oppilasalueen asukkaille. Tilaisuuteen voivat halutessaan osallistua myös muut asukkaat ja kunnan palveluita käyttävät tahot. Tilaisuuteen osallistumiseksi voit ottaa yhteyttä Sepon tai Pohjois-Tapiolan koulun rehtoriin.

Yhteystiedot löytyvät Sepon koulun ja Pohjois-Tapiolan koulun sivuilta. 

  • Perusopetus
Tapiola