PianoEspoo - pianomusiikin juhlaa 4.–14.11.2021

27.9.2021 11.09
Kuvakollaasi, jossa muusikoita.

PianoEspoo tuo jälleen pianomusiikin ystävät yhteen.

PianoEspoo-festivaali juhlii 30-vuotista matkaansa pienen ydinjoukon ideasta tuhansien konserttikokemusten rikkauteen. Festivaalin konserteissa soi pianomusiikki, joka peilaa kaikkea sitä, mitä taide maailmasta kertoo. Juhlafestivaalin teemoja ovat sota ja rauha, usko ja rakkaus. Niitä välittämässä on upea joukko taituripianisteja uusimmista tulokkaista kokeneisiin konkareihin sekä heidän rinnallaan hieno ensemblejen sarja: maailmankuulu Brentano-kvartetti, Espoon oma Tapiola Sinfonietta sekä yhteissoiton pakahduttavaa voimaa hehkuva Tapiolan Nuoret Sinfonikot. Tervetuloa pianon rajattoman rikkauden äärelle!

PianoEspoon ohjelmisto festivaalin verkkosivuilla(ulkoinen linkki)