Leppävaaran maauimalan kausi jatkuu 10.10. asti

Julkaistu: 22.9.2021 5.02

Maauimalan kausi jatkuu sunnuntaihin 10.10.2021 saakka. Avoinna on vielä 50 metrin allas, mutta muut altaat, liukumäki, ulkosuihkut ja ulko-wc:t on jo suljettu. Maauimalan pukuhuoneet ovat käytössä ja uimala avataan päivittäin klo 10.

Maauimalan kautta jatketaan 10.10.2021 saakka. Avoinna on vielä 50 metrin allas, mutta muut altaat, liukumäki, ulkosuihkut ja ulko-wc:t on jo suljettu. Maauimalan pukuhuoneet ovat käytössä ja uimala avataan päivittäin klo 10.

Myöhemmällä avaamisajalla haluamme varmistaa mahdollisimman turvallisen liikkumisen maauimalassa. Syyskuun puolenvälin jälkeen saattaa olla yöpakkasia, joiden vuoksi maauimalan käytävät ovat vielä aamuisin vaarallisen liukkaita. 

10.10. asti: 

  • 50 metrin allas on käytössä normaalisti.
  • Monitoimiallas, kahluuallas, maauimalan ulko-wc:t, -suihkut ja liukumäki on suljettu, jotta mahdolliset yöpakkaset eivät riko niitä.

Koska ulkosuihkut on suljettu, tulee ennen maauimalan altaisiin menemistä käydä maauimalan sisäsuihkuissa.

Jos maauimala joudutaan sääolosuhteiden vuoksi sulkemaan suunniteltua aiemmin, tiedotamme siitä erikseen.

Leppävaara