Hei espoolainen, mielipiteesi on meille arvokas

22.9.2021 8.08Päivitetty: 23.9.2021 7.17
Piirretty kuva Espoo-tarina
Kuva: Espoon kaupunki

Tervetuloa vastaamaan Espoon kaupungin Kestävän kehityksen osaamiskeskuksen kyselyyn kestävän elämäntavan webinaariaiheista.

Espoon kestävän kehityksen työssä kehitetään, kokeillaan ja otetaan käyttöön tulevaisuuden kestäviä kaupunkiratkaisuja yhdessä kumppaneiden ja asukkaiden kanssa.

Tavoitteenamme on turvallinen, kestävä ja toimiva arki kaupungissamme. Tärkeä osa toimintaamme on tuoda asukkaiden ääni ja mielipiteet kuuluviin kehittämistyössä, sekä jalkauttaa kestävän elämäntavan tapoja osaksi espoolaista arkea.  

Kestävämmän elämäntavan herättelyksi tavoitteenamme on tuottaa webinaarisarja, joka käsittelee erilaisia aiheita ja ilmiöitä tähän liittyen. Webinaareja on tarkoitus tuottaa noin 3-6 kappaletta ja ne ovat avoimia kaikille kaupunkilaisille. Haluamme, että aiheet ovat mielestäsi kiinnostavia ja kuulla mistä webinaariaiheista haluat kuulla enemmän. Kartoitamme asukkaiden näkemyksiä kevyen kyselyn avulla. 

Kyselyn tarkoituksena on selvittää, millaiset kestävään elämäntapaan liittyvät aiheet kiinnostavat juuri sinua. Kysely koostuu kuudesta monivalintakysymyksestä, joiden vastausvaihtoehdoista voit valita itsellesi kiinnostavimmat. Eniten ääniä saaneet vaihtoehdot toimivat webinaarien teemoina ja toteutetaan kevään 2022 aikana. 

Vastaamaan kyselyyn pääset tästä linkistä(ulkoinen linkki)

 

Vastata voit 15.10.2021 saakka. Vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta HSL:n 20 euron lahjakortteja, arvonta suoritetaan 22.10.2021. Vastaaminen on anonyymiä, eikä kyselyvastauksia voida yhdistää arvontaa varten jätettyihin yhteystietoihin.  

  • Kestävä kehitys