Lasten ja nuorten maksuttomat liikuntaryhmät pyörähtävät käyntiin

Julkaistu: 26.8.2021 11.53

Perheiden Töpinät, alakoululaisten Wau-kerhot ja 13-18-vuotiaiden Jumppi-ryhmät käynnistyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tervetuloa mukaan!

Espoon kaupunki järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa monenlaista kivaa ja laadukasta liikunnallista tekemistä pikkulapsiperheille, alakoululaisille ja 13-18-vuotiaille nuorille. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii. 

Osallistuminen on maksutonta ja toiminnasta vastaavat espoolaiset urheiluseurat ja liikunta-alan yritykset. 

Töpinöiden ja Jumppien tiedot löytyvät osoitteesta harrastushaku.fi(ulkoinen linkki).  Käytä hakusanana ryhmän nimeä (töpinät tai jumppi). Alakoululaisten WAU-kerhojen tietoihin ohjeistetaan sivulta espoontelinetaiturit.fi/wau-kerhot(ulkoinen linkki).