Espoon kaupungin palvelut työnantajille

Työnantaja, ole meihin yhteydessä, kun tarvitset työvoimaa.

Olemme sinun työsi puolella

Kartoitamme espoolaisia osaajia ja löydämme sopivat työntekijät tarpeisiisi. Tarjoamme taloudellista tukea ja neuvomme palkkatukihakemuksissa. Järjestämme rekrytointitapahtumia, joihin kutsumme hakuprofiilisi mukaisia työnhakijoita.

Uskomme verkoston voimaan – yhdistämme julkisia toimijoita, työnantajia ja osaajia keskenään parhaalla mahdollisella tavalla. Tuemme työnantajia monimuotoisen työpaikan kehittämisessä sekä autamme tekemään organisaatiosta houkuttelevamman työpaikan kansainvälisille osaajille.

Haluamme aidosti auttaa – oli tarpeesi mikä tahansa.

Ajankohtaista

Työllistämisen Espoo-lisän myöntämisperiaatteet uudistuivat 1.9.2023.

Espoo-lisä on Espoon kaupungin harkinnanvarainen tuki työnantajalle, joka palkkaa työttömän espoolaisen. Espoo-lisää maksetaan palkan sivukuluihin, lomarahaan ja siihen osaan bruttopalkasta, joka ylittää palkkatuella korvattavan osuuden.

Lue lisää työllistämisen Espoo-lisästä.

Palkkatuki uudistui 1.7.2023. Uudistuksen tavoitteena on yksinkertaistaa palkkatuen hakemista sekä lisätä tuen käyttöä yrityksissä.

Palkkatukea voidaan myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin.

Lue lisää palkkatuesta.(ulkoinen linkki) 

Tapahtumat, joihin voit osallistua

  • Työnantajatreffit – Kasvokkain järjestettävässä rekrytointitapahtumassa työnantaja pääsee esittelemään toimintaansa ja kertomaan avoimista työpaikoistaan suoraan työnhakijoille.
  • TalentMatch-rekrytointitapahtumat – Rekrytointitapahtumassa työnantajat ja työnhakijat kohtaavat ja voivat sopia 1:1-tapaamisia.
  • Career Bootcamp -tapahtumat – Urakehitystapahtumassa työnantajat voivat verkostoitua työntekijöiden kanssa sekä olla mukana järjestämässä ohjelmaa.
  • Employer Speed Dating -tapahtumat – Rekrytointitapahtuma, joka on suunnattu työnantajille, joilla on halua rekrytoida kansainvälisiä opiskelijoita.

Taloudellista tukea rekrytointiin

  • Palkkatuki – Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto tai kuntakokeilu voi myöntää työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin
  • Työllistämisen Espoo-lisä – Työllistämisen Espoo-lisä on taloudellinen tuki, jonka Espoon kaupunki voi myöntää työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin.

Muut palvelumme

  • Sopivien työnhakijoiden kartoitus ja esittely – Tarjoamme maksutonta rekrytointipalvelua. Kartoitamme espoolaisista työnhakijoista osaajat, jotka sopivat tarpeisiisi. Esittelemme sopivimmat vaihtoehdot, joista pääset itse valitsemaan.
  • Hankinnoilla työllistäminen – Hankinnoilla työllistäminen on Espoon tapa rakentaa sosiaalista kestävyyttä yhdessä sopimustoimittajiemme kanssa.
  • Career Club – Työnantajat voivat esitellä toimintaansa urakehitysohjelmassa espoolaisille kansainvälisille osaajille.
  • Hello Espoo – Tapahtumat ja infopiste tarjoavat tukea työntekijän muuton ja kotiutumisen ensiaskeliin Espoossa.

Ota yhteyttä

Espoon työnantajapalvelut

+358 9 81621Espoo Talent Hub, Tekniikantie 4 C, 02150 Espoo

Olemme osa Business Espoo -yrityspalveluverkostoa, joka tukee espoolaisten ja sen lähikuntien yrittäjien ja yritysten elinvoimaa tarjoamalla parhaat, jatkuvasti kehittyvät palvelut yhdessä paikassa.