Äänestä Espoo Cateringin PRO-ehdokkaat 2025 finaaliin!

Vuoden 2025 Pro-ehdokkaiden äänestäminen on alkanut, ja Espoo Cateringilla on tänä vuonna kolme mahtavaa ehdokasta!

Alla lyhyt esittely jokaisesta ehdokkaastamme ja ohjeet äänestämiseen!

Toimi näin äänestääksesi ehdokasta:

  1. Mene Pro Gaalan sivuille(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan) ja valitse "Ilmoita ehdokas"
  2. Kirjoita ehdokkaan tiedot ja sarja.
  3. Lisää omat tietosi ja lähetä.

Äänestäthän viimeistään 22.9.2024.

Tässä ovat Espoo Cateringin PRO2025-ehdokkaat:

Espoo Cateringin Pro2025-ehdokkaat

Marjo Sundström, Pro-sarja: Ammattikeittiön työntekijä

Olen Marjo Sundström ja sain kunniatehtävän olla ehdolla Pro Gaalan ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Työskentelen Mainingin koulun palveluvastaavana. Vastaan noin 700 oppilaan ja opettajan päivittäisestä ruokailusta kahden työkaverin kanssa. Olen valmistunut Espoon Hotelli- ja Ravintolakoulusta, jonka jälkeen olen työskennellyt ravintola-alalla jo yli 30 vuotta. 

Espoo Cateringissa aloitin työt noin neljä vuotta sitten. Viihdyn hyvin työssäni ja sydämeni asia on hyvä palvelu ja laadukas tuote!

Miksi Marjo Pro-finaaliin?

  • Pitkä ja laaja työkokemus, todellinen ammattilainen!
  • Erinomaiset organisointitaidot
  • Aina iloinen ja positiivinen, aito tiimityöntekijä
  • Jämpti, suorapuheinen ja järjestelmällinen
  • Asiakas on tärkein: Erinomaiset asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot
  • Asiakkaiden ehdottamana ehdolla Vuoden ruokakasvattajaksi 2024, sai raadilta kunniamaininnan
  • Pidetty työkaveri, joka auttaa aina myös muita
  • Marjo tekee hyvää ruokaa!

Paula Kolppanen-Valli, Pro-sarja: Ammattikeittiön päällikkö

Olen Paula Kolppanen-Valli ja aloitin catering-alan opiskelut jo vuonna 1986, jonka jälkeen olen työskennellyt niin useissa ravintoloissa kuin keksi- ja suklaatehtaillakin! 

Espoo Cateringissa aloitin 1999 ja vuodesta 2017 alkaen olen työskennellyt suurimman keittiömme, Kilon Keittiön, tuotantopäällikön tehtävässä. Kilossa työskentely on opettanut minulle paljon: raaka-aineista, työmenetelmistä, työnorganisoinnista sekä kuinka toimia johtajana. Minulle on tärkeää, että Kilon keittiön kehitys jatkuu koko ajan ja kehittämiseen osallistuvat kaikki. EC:n visio ”tuoda iloa ja energiaa ruokapöytään" on minulle tärkeä motivaattori.    

Miksi Paula Pro-finaaliin?

  • Pitkä, laaja ja menestyksekäs kokemus esihenkilötehtävistä kaikilla toimintamme sektoreilla
  • Suvereeni ja karismaattinen tehopakkaus - johtaa Kilon Keittiön toimintaa suurella ammattitaidolla
  • Vankka ja määrätietoinen ote, luotettava, kehittymis- ja kehityshaluinen ammattilainen
  • Upea tietotaito, on kyse sitten mistä tahansa teknisestä ongelmasta, ruoanlaitosta tai tuotantoon liittyvästä prosessista
  • Arvostettu ja pidetty työntekijä, johtaa monikulttuurista työyhteisöään suurella sydämellä
  • Ei epäröi tarttua mihin tahansa keittiönsä tehtävään tarpeen niin vaatiessa
  • Tavattoman mukava ja huumorintajuinen!

Espoo Cateringin sosiaalinen vastuu, Pro-sarja: Vastuullisuus

Yhä useamman EC:läisen äidinkieli on jokin muu kuin suomen kieli ja räätälöimme työtehtäviä osatyökykyisille tai vammaisille työntekijöille, jotka eivät voi työskennellä yksin. Opiskelijoille annamme mahdollisuuksia työssäoppimiseen. Meille on tärkeää jatkaa kehitystä ja olemme mukana erilaisissa lisäkoulutuksissa ja hankkeissa, mm. Futurum-hanke vaikeasti työllistettäville, OSKE (Omnian osaamiskeskus), josta saamme työntekijöitä tutustumaan Suomen kieleen ja työkulttuuriin, sekä yhteistyö vammaispalveluiden kanssa. Käymme jakamassa kokemuksia ja kertomassa tekemästämme vastuullisuustyöstä myös muille yrityksille. Monimuotoinen työyhteisö on meille tärkeä!

Miksi Espoo Cateringin sosiaalinen vastuu Pro-finaaliin?

  • Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen työ sosiaalisen vastuun kehittämiseksi
  • Ihanan monimuotoinen ja -kulttuurinen työympäristö: meillä on töissä Suomessa syntyneitä, muista maista Suomeen muuttaneita ja eri tavoin osatyökykyisiä
  • Tukea viestintään: Suomen ja englannin kielen koulutukset, ukrainalaisten koulutukset, mahdollisuus opiskella mitä tahansa kieltä tuetusti
  • Tulkki tarvittaessa apuna rekrytointiprosessissa
  • Monikielinen viestintä, mm. perehdytys-järjestelmä ja -tilaisuus myös englanniksi
  • Video- ja kuvamateriaaliohjeistus selkeällä kielellä
  • Yhteistyö usean oppilaitoksen kanssa
  • Aktiivinen osallistuminen erilaisiin rekrytapahtumiin, myös eri ryhmille suunnattuihin, esim. opiskelijat, yli 50-vuotiaat ja ukrainalaiset
  • Työtehtävien räätälöinti oman elämäntilanteen, jaksamisen ja taitojen mukaan - mahdollisuus myös lyhennettyyn työpäivään ja -viikkoon​
  • Monimuotoinen työyhteisö on meidän tapa tehdä töitä!